Szenzációs eredményeink

A Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny megyei fordulójában 2. helyezést ért el a 3. osztályosok „Könyvmolyok” csapata: Szmodics Emese, Simon Tulipán, Csibri Réka, Turóczi Csenge. Felkészítőjük: Ali Márta.

A Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny megyei fordulójában  1. helyezést ért el és az országos döntőbe jutott a 4. osztályosok „Tökéletesen tökéletlen” csapata: Árgyelán Bálint, Freud Barnabás, Süli Henrietta, Csák Laura. Felkészítőjük: Tóth Katalin.

A Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny megyei fordulójában  2. helyezést ért el a 4. osztályosok „Ikrek” csapata: Sima-Kovács Napsugár, Kéring Laura, Vaskó Lilien, Gattyán Viktória. Felkészítőjük: Tóth Katalin.

A Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny megyei fordulójában  1. helyezést ért el és az országos döntőbe jutott az 5. osztályosok „Az irodalom visszavág” csapata: Dallos Martin, Tóth Eszter Csenge, Bujáki Donát, Katona Benedek. Felkészítőjük: Csáfordi Annamária.

A Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny megyei fordulójában  1. helyezést ért el és az országos döntőbe jutott a 8. osztályosok „Pajkos szavak” csapata: Komlósi Gréta, Murányi Lili, Steiner Gréta, Szabó Sára. Felkészítőjük: Antaliné Miss Lilla.

A Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny megyei fordulójában  5. helyezést ért el a 8. osztályosok „Anonymusok” csapata: Rőder Adél, Simon Dávid, Farkas Fióna, Bóna Dominik. Felkészítőjük: Antaliné Miss Lilla.

 

Idén első alkalommal november 24-én délelőtt tartották meg a Futsal Kupanapot városunkban. A sporteseményen nagyon jól szerepeltek tanulóink. Freud Barnabás Ferenc 4. osztályos tanuló lett a legjobb mezőnyjátékos, így különdíjban részesült.

Az eseményről készült képeket itt lehet megtekinteni:

https://www.duol.hu/galeria/futsal-focikupa-az-altalanos-iskolasoknak/

Mindegyik csapatnak és résztvevőnek szívből gratulálunk és nagyon büszkék vagyunk rájuk!