A félév végéhez közeledve fontosnak tartottuk kiemelni, milyen sok szép tanulmányi és sporteredmény született a tanév 1. félévében. Egy egész faliújságot megtöltöttünk vele.

Külön kiemelnénk az országos szintű tanulmányi és sporteredményeket.

3. helyezést ért el a Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny országos döntőjében a 8. osztályos “Pajkos szavak” csapata: Komlósi Gréta, Murányi Lili, Steiner Gréta, Szabó Sára. Felkészítőjük: Antaliné Miss Lilla.

A Gyémántbogár országos nyári rajzpályázaton 1. helyezést ért el Karámos Laura 7. a osztályos tanuló.

Az “Összetartozás ereje” címmel hirdetett meseíró pályázaton Oravecz Dóra 4. b osztályos tanuló 2. helyezést ért el. Felkészítette: Horváthné Ottinger Hajnalka.

A Magyar Atlétikai Szövetség Gumiasztal Országos Bajnokságán Carroll Jamin Angelica 3. a osztályos tanuló serdülő lány gumiasztal kategóriában 2. helyezést, kezdő lány trampolin kategóriában pedig 3. helyezést ért el.

A gumiasztal sportág országos junior versenyén Karámos Laura 7. a osztályos tanuló 3. helyezést ért el.

A Floorball Diákolimpia Országos Elődöntőjében (5 megye legjobbjai) 3. helyezést ért el csapatunk. A csapat tagjai: Jelinek Raven 5. a, Juhász Zalán 4. a, Szentandrássy Noel 4. a, Erdősi Csanád 4.b, Komáromi Loránd 3. a osztályos tanulók.

A teljes listát, a megyei és a területi eredményeket a honlapon lehet megtekinteni a sporteredmények és a tanulmányi eredmények menüpont alatt.

Nagyon büszkék vagyunk az elért eredményeitekre!